Myös korttimaksu toimii

Delta Electronicsin CNC-ohjaimet nyt saatavana!

Aloittaja Jonne, 28.03.18 - klo:13:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jonne

Delta Electronicsin CNC-ohjaimet nyt saatavana!

Nyt ne Deltan CNC-ohjaimet ovat tulleet: NC300, NC200 ja Open CNC!

Mallit
NC300 - kaksi- tai yksiosainen ns. perinteinen 3+1 -akselinen CNC-ohjain jyrsimille & työstökeskusille
NC310 & NC311 - kaksiosainen  5+1 -akselinen CNC-ohjain jyrsimille & työstökeskusille
NC200 - 3+1 -akselinen sorveille
Open CNC - 3+1 tai 5+1 -akselinen yleiseen liikeohjaukseen & jyrsintään. Vaatii SVGA-näytön, näppäimistön ja hiiren.
Tulossa keväällä PC CNC - täysin muokattava usean akselin työstöön ja liikeohjaukseen tarkoitettu ohjain, mm. antigouge, RTCP, kinematiikka, jne.CNC-ohjaimen asentaminen ei koskaan aiemmin ole ollut näin helppoa. NC-sarjan ohjaimet käyttävät servo-ohjaukseen Deltan omaa DMCnet-väylää. Servo-ohjaus menee yhdellä CAT6 LAN-kaapelilla Deltan ASDA-A2-F tai ASDA-M-F -käyttöihin, muuta ei tarvita. Servoparametrointi ja (automaatti)-säätö hoidetaan suoraan CNC-ohjaimen näytöltä väylän kautta. Uudet ASDA-A2-F ja ASDA-M-F (kolmelle moottorille) tukevat Deltan 160 000 ppr ja 1 280 000 ppr moottoreita sekä paristovarmennettuja absoluuttienkodereilla varustettuja moottoreita. Lisäksi käyttöissä on ulkopuolisen mittasauvan tulo.

Karaohjaus DMCnet-väylää pitkin karakäytölle tai +/-10V takaisinkytkettynä ohjaimen karaportista. Ohjain osaa kiinteän tapin kiertetyksen kuin karaorientoinnin.

IO:ta löytyy NC3xx-ohjaimen takaa 40/32 pistettä, mutta huippunopeaa sarja-IO:ta käyttämällä voi laajentaa IO:ta yhteensä 256/256 pistettä, niin digitaalista kuin analogista. IO:ta komentaa sisäänrakennettu PLC ja on tuttua Deltan laatua. Avustavat toiminnot löytyvät mm. muuttuvajärjestyksisiin työkalumakasiineihin. PLC osaa kutsua myös suoraan makro-ohjelmia laitteen muistista, esim probelle. PLC on tarvittaessa editoitavissa suoraan ohjaimen näytöltä.

Ulkopuolisen PLC:n, robotin, lisäservon, konenäön tai muun järjestelmän voi liittää ohjaimen takana olevaan RS485-porttiin (protokolla ModBus tai DeltaPLC). Lisäksi ohjaimesta löytävät editoitavat (HMI) näyttölehdet omalla makrokielellä, joihin koneenrakantaja voi lisätä pikatoimminot vaikkapa automaattiselle kappaleen mittaukselle.

Tiedonsiirto käy kätevästi sisäänrakennetun FTP-palvelimen kautta, Deltan ohjain näkyy PC:lle tavallisena verkkolevynä. Muina ohjelman tallennus- ja siirtotapoina USB, sisäinen muisti, CFRAM ja DNC. Ohjelmilla ei ole kokorajoituksia, ohjain osaa ajaa vaikka USB-tikulta suoraan määräämättömän kokoista ohjelmaa. NC-ohjelmakirjasto tukee hakemistoja, voit järjestellä ohjelmat kansioihin tarpeen mukaan. G-koodina Fanuc 0 -yhteensopiva koodi (NC3xx) tai Fanuc 6/10/21 (NC200).

Deltan NC-sarja on täysi teollisuustason tuote, jota testattiin 8 vuotta ennenkuin se julkaistiin Euroopassa. Ohjaimilla ja tarvikkeilla 2 vuoden takuu. Tutustu esitteisiin ja ohjekirjoihin Thelen Techin sivulla: http://www.thelentech.fi/wp/tuotteet/delta-electronics/delta-cnc-ohjaimet/

Ja sitten se hinta: NC200 & NC300 hinnat alkaen ~1900...2800 euron luokassa riippuen versiosta, Open CNC ~1500€ ( +varusteet)! Teen myöhemmin ohjain+servot -paketteja CNC-harrastefoorumilaisille, mutta ennen kuin menet ostamaan mitään "macheja" KYSY HINTAA 8)

Yleinen Excel-laskuri/hinnasto julkaistaan myöhemmin! Jos kiinnostaa tulla katsomaan ohjainta, katso alta numero ja luuri käteen!

Johannes Thelen
THELEN TECH
Kaskikatu 4
15810 Lahti

+358 44 9263 391
johannesthelen@thelentech.com
www.thelentech.comTakaa löytyvät portit DMCnetille, Ethernetille, karalle (takaisinkytketty +/-10V), IO:lle... (Delta Electronics NC300)


Käsipyörällinen NC200P


DMCnet tekee elämästäsi helpompaa


Takaisinkytkentä mittasauvoilta onnistuu suoraan käytöille


IO-kortteja on saatavana useita eri malleja. Kaikki kiinnittyvät suoraan DIN-kiskoon, ei enää irrallisia piirilevyn paloja  ;)


Open CNC on vaihtoehto halpaan liikeohjaukseenUusi ASDA-M-F on kolmen moottorin yhteisservokäyttö. Teho 3x750W tai 3x1.5kW. Voidaan käyttää pienempien moottorien kanssa.Katso koko ilmoitus
Delta Electronics -tuotteet www.thelentech.fi - Blogi ennenmikrotietokoneita.blogspot.fi

Powered by EzPortal
SMF spam blocked by CleanTalk