Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Aiheet - skyjack

#1
Tervehdys

Olisiko joku aijemmin paininut samanlaisen ongelman kanssa. Täällä meikän sorvissa on kiinni tuollainen ALGRA RAPIDUE TIPO C pikakiinnitys systeemi, johon tarviisin lisää noita "henkareita", jossa on toi puomi on kiinni. Onko Suomessa tuon kyseisen kiinnityssysteemin myyjää. Ilmeisesti toi on Italialainen valmistaja, mutta muutaman päivän etsimisen tuloksena en ole löytänyt mistään täältä kotimaasta noita. Nappailin muutaman kuvan tuosta systeemistä.
#2
Tervehdys

Olisin kiinostunut kahdesta tai usemmasta kappaleesta minikuularuuveja, joiden pituus saa vaihdella 300 - 400 mm väliltä ja käyvät mutterit. Nousu saa olla 1 - 4 mm ja paksuus 8 - 10 mm. Saa tarjota useampaakin ja laakeroitunakin, jos sattuu sellaisia löytymään, mutta ilman laakerointiakin kelpaa.  8)

Jos sattuu olemaan normaalejakuularuuveja varastossa muttereineen 12 - 20 mm paksuudeltaan, 2 - 10mm nousultaan ja pituudeltaan 300 - 1500 mm olisin myös niistä kiinnostunut.   

Tarjota voi tähän ketjuun tai ottaa yhteyttä suoraan YV avulla tai sähköpostina skyjack3[å]gmail.com ja laitathan hintapyynnin samalla, niin on mukavampi alkaa kauppaa vääntään.  ;)
#3
Myynissä Alikon särmän 2-akselinen mittavaste.

Mittavasteen akselit on servo-ohjattuja servojen tiedot näkyy liitteennä olevissa kuvissa.
Kummallakin akselilla on kuularuuvit ja johteet.
Mittavasteen kokonais leveys on 3,2 m.

hp. 1000€

Sijainti Petäjävedellä.

Ota yhteyttä yv:llä.

edit: sijainti
Powered by EzPortal
SMF spam blocked by CleanTalk