Nyt on CNC-foorumin tukeminen helppoa!
Maksu onnistuu PayPalin kautta myös kortilla
Konemies kiittää

Myydään TOSIBOX LUKKO100+KEY teollisuusreititin

Aloittaja MKM71, 14.11.22 - klo:17:57

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

MKM71

Myydään TOSIBOX LUKKO100+KEY teollisuusreititinTOSIBOX® Lukko 100 on teollisuusreititin, jossa on palomuuri ja helppo Plug & Go™-yhteys. Se toimii päätepisteenä turvallisille etäyhteyksille. Lukkoon liitettyihin IoT-laitteisiin saa pääsyn internetin ja useimpien LAN- ja WAN-verkkojen kautta salatulla VPN-yhteydellä. TOSIBOX® Lukko 100 on yhteensopiva kaikkien TOSIBOX®-tuotteiden kanssa. Tuotteiden modulaarisuus mahdollistaa verkkojen laajentamisen helposti.

Laite muuntaa internetliittymän kahden päätelaitteen väliseksi suoraksi yhteydeksi, joka toimii automaattisesti ja turvallisesti. Tosibox on siis suora etäliittymä, joka toimii kaikissa yleisissä laajakaista- ja internetliittymätyypeissä (ADSL, VDSL, 4G, 3G, 2G, kuituliittymät jne. myös NAT-verkoista).

Tosibox luo automaattisesti yhteyden toimistolta, kotoa tai matkoilta internetin yli etäkohteeseen – turvallisesti. Saat etäyhteyden laitteisiin mistä, minne ja milloin vain haluat plug-and-play -laiteparin avulla. Yhteys muodostuu kahden Tosibox-laitteen välille ilman virittelyjä ja asetusten laittoa. Tosibox-lukko ja Tosibox-avain mahdollistavat joustavan yhteyden muodostamisen tietokoneelta.

Katso koko ilmoitus

Powered by EzPortal
SMF spam blocked by CleanTalk