Nyt on CNC-foorumin tukeminen helppoa!
Maksu onnistuu PayPalin kautta myös kortilla
Konemies kiittää

Auto Tool Zero

Aloittaja Liimatainen, 31.05.20 - klo:17:40

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Liimatainen

Moro!

Nyt tuli ongelma, joka alkoi siitä, että XP sanoi yllättäen sopimuksensa irti kesken kauden. XP on nyt korvattu Vistalla, sielunelämä rakennettu pitkän kaavan kautta, kun joku paukapää ei ollut ottanut kopiota aivoista. Vanhasta yksinkertaisesta Zetan auto tool zero ohjelmasta oli toisella koneella kopio, jonka onnistuin saada toimimaan. Nyt tilanne on se, että kone toimii, siis Mach3, niinkuin ennenkin, paitsi se zetan mittaus. Olin XP:ssä muuttanut nopeuksia ja hakuetäisyyttä, joita muutoksia ei tietenkään ollut siinä vanhassa kopiossa. Nyt en saa millään Per... siis himputilla muutoksia menemään zetan hakuohjelmaan. Olen yrittänyt tarjota uutta korjattua ohjelmaa VB-scripteriin, hidden scriptiin jne, mutta mikään ei tuo toivottua tulosta, eli aina vaan mennään hitaasti, niinkuin alkuperäisessä ohjelmassa oli. Nyt siis lopultakin kymysys kuuluu, että mistä himputista mä löydän sen ohjelman jota kone käyttää että saisin ne muutokset menemään perille?

Liimatainen

Liimatainen

Kun kukaan ei näköjään osaa auttaa, niin onko ainoa vaihtoehto asentaa mach3 uudelleen ilman auto tool zeroa, jos vaikka sitten sen muutos onnistuisi?

JuKa

#2
Tere,
Kerrotko mikä screen set sulla on käytössä?
Jos painat ylävalikosta button script editor? tai mikä olikaan nyt nimeltään, niin alkaa näytössä vilkkua se touch plate nappula. Valitse se ja katso makrosta kohta jossa z ajaa alaspäin. Varmista että käskynä on G1 ja f jotain... Jos siellä on G0, niin F ei vaikuta...
Laita macrostasi joku txt tiedosto, niin voin katsoa.

Liimatainen

Kiitokset JuKalle, homma selvisi.

mestariviheltäjä

Hieno homma että selvisi.

Nyt kun ratkaisu on tuoreessa muistissa, olisiko mahdollista laittaa tännekin tietoa miten se ratkesi?

Liimatainen

Se oli simppeli juttu, kun osasi mennä oikeasta paikasta muokkaamaan. Eli "operator" valikosta Edit Button Script, ja sitten painaa vilkkuvaa Auto Tool Zero näppäintä, jolloin voimassa oleva ohjelma tulee näkyviin ja sitä voi muokata, jonka jälkeen normaali seivaus.

JuKa

Eipä kestä, tätä on tullut useaan otteeseen neuvottua. Mutta kun ei ole tuo Mach3 enää aktiivisessa käytössä, niin toi valikot ja nimet katoaa mielestä.

Hyvä että homma ratkesi!  Nyt sitten vaan makrosta kopio...

Powered by EzPortal
SMF spam blocked by CleanTalk