Myös korttimaksu toimii

Servomoottori kiinasta

Aloittaja 3DJocce, 11.02.13 - klo:09:52

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

3DJocce

Onko kellään kokemusta kiinlaisista servomoottoreista? Hinnat siellä ovat tosi halpoja eurooppalaisiin verrattuna ja ero Suomen hintoihin vielä suuremmat. Toki laatukin on on varmasti parempi japanilaisilla ja eurooppalaisilla. Alibabassa servomoottoreita on myynnissä monenmerkkisiä esim. Nema. Alibabassa on myynnissä myös Panasonicia Yaskawaa ym. merkkiservoja, jos ovat sitä mitä niiden sanotaan.

Jussik

Harraste pelissä varmasti toimivat.

Kokeileppa kysäistä mihin hintaan Thelentech.fi antaisi servoista tarjouksen.
Kauppaa LNC ja Deltan kamoja.

Myös jäsenenä tällä foorumilla, nimimerkki jonne.

T Jussi

porepe

Jonnelta saat kutakuinkin samaan hintaan kuin saksastakin paitsi että saat suomenkielistä tukea etc. Itselleni on tullut jonnelta pitkälti toistakymmentä servokäyttöä eikä ole ollut murisemista vaan päinvastoin tilaan jatkossakin...
Petri Junnila
Mynämäki

3DJocce

Thelentech.fi osoitteessa myytävät Asda-servot ovat Kiinan Taiwanista ja eurooppalaiset ovat vajaat kymmenen kertaa kalliimpia.

porepe

En ole väittänytkään ettei niitä sielä olisi tehty. Mutta Kiinalaisessa ja kiinalaisessa on iso ero. Esim omron yaskawa etc tehdään myös kiinassa. Toinen kertomus on se kuka ja miten valmistusta valvoo ja missä ja miten takuu yms asiat hoidetaan. Deltan asda a2 ja b2 sarjalaisia olen asentanut moneen koneeseen ja hintalaatusuhde on lyömätön. Tähän kun lisätään suomalainen maahantuoja joka tuntee edustamansa laitteet läpikotaisin ja koodaa niitä itse ja on valmis myös auttamaan ongelma tilanteissa. Niin itse en ainakaan parempaa ostopaikkaa Euroopasta tiedä.
Petri Junnila
Mynämäki

Jonne

Haha, täällähän on tyytyväiset käyttäjät paikalla ;)

Mutta kävin katsomassa Alibabassa esim. Yaskawan hintoja, ja voin taata, ettet kyllä halvemmalla sieltä saa servoja rahtien + tullin + verojen + kuljetusyhtiön tullauspalkkion jälkeen kuin minulta Suomesta.  Ja sitten se tekninen tuki...

Umpikiinalaisiin servoihin ÄLÄ kajoa. Halpoja ovat, mutta ihan syystäkin :D ...On kokeiltu...

Lainaa
Thelentech.fi osoitteessa myytävät Asda-servot ovat Kiinan Taiwanista ja eurooppalaiset ovat vajaat kymmenen kertaa kalliimpia.

Sieltähän ne "eurooppalaisetkin" tulee...ja Yaskawa tiettävästi tekee Deltankin käytöt, kuten lähes kaikkien isompien valmistajien käytöt...
Delta Electronics -tuotteet www.thelentech.fi - Blogi ennenmikrotietokoneita.blogspot.fi

awallin

http://bonmet.de
toimi OK ainakin muutama vuosi sitten. En tiedä mikä tuon paikan hintataso on tällähetkellä verrattuna alibabaan tai suomi-kauppaan.

Powered by EzPortal
SMF spam blocked by CleanTalk