Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - MKM71

#1
TOSIBOX LUKKO100+AVAIN verkkolaite etäohjaukseen

Tosibox 100 Lock ja Key on verkkolaite, joka tarjoaa vaivattomat ja luotettavat etäliitännät jopa ilman kiinteää verkkoyhteyttä. Tosibox sopii hyvin laitteiden kauko-ohjaukseen Tosibox-avaimella ja Tosibox-lukolla. Mahdollisia käyttökohteita anturiverkot sekä teollisuuslaitteiden etähuolto.

Sopii myös kotiautomaation kauko-ohjaukseen.

Laite voidaan myös liittää kotiverkkoon ja ohjata etänä sitä kautta turvallisesti.

Laite on valmistettu Suomessa ja on patentoitu.

More Information
#2
Myydään TOSIBOX LUKKO100+KEY teollisuusreititinTOSIBOX® Lukko 100 on teollisuusreititin, jossa on palomuuri ja helppo Plug & Go™-yhteys. Se toimii päätepisteenä turvallisille etäyhteyksille. Lukkoon liitettyihin IoT-laitteisiin saa pääsyn internetin ja useimpien LAN- ja WAN-verkkojen kautta salatulla VPN-yhteydellä. TOSIBOX® Lukko 100 on yhteensopiva kaikkien TOSIBOX®-tuotteiden kanssa. Tuotteiden modulaarisuus mahdollistaa verkkojen laajentamisen helposti.

Laite muuntaa internetliittymän kahden päätelaitteen väliseksi suoraksi yhteydeksi, joka toimii automaattisesti ja turvallisesti. Tosibox on siis suora etäliittymä, joka toimii kaikissa yleisissä laajakaista- ja internetliittymätyypeissä (ADSL, VDSL, 4G, 3G, 2G, kuituliittymät jne. myös NAT-verkoista).

Tosibox luo automaattisesti yhteyden toimistolta, kotoa tai matkoilta internetin yli etäkohteeseen – turvallisesti. Saat etäyhteyden laitteisiin mistä, minne ja milloin vain haluat plug-and-play -laiteparin avulla. Yhteys muodostuu kahden Tosibox-laitteen välille ilman virittelyjä ja asetusten laittoa. Tosibox-lukko ja Tosibox-avain mahdollistavat joustavan yhteyden muodostamisen tietokoneelta.

Katso koko ilmoitus
#3
Missä foorumissa cnc-harrastajat nykyään kokoontuu,en usko että harrastus on loppunut vaikka täällä ei mitää meininkiä ole enää.
#4
Myydään Tosibox + Key  KäyttämätönKatso koko ilmoitus
#5
Ennen foorumilla suunniteltiin ja rakennettiin piirilevyjä cnc toimintaa ajatellen KREMMEN:in opastuksella,nykyään mietitään minkä kokoinen poranterä tarvitaan 10mm reiälle tai tulostetaan mauserille teline.Näille on oma foorumi UUSAVUTTOMAT.COM
#6
Tosihyödyllinen tuo tönädin lisälaite ;D
#7
Olisko  kellään myydä ohjauspaneelia tamuun joka on tyypiltään:

Mitsubishi FR-A024-S0.75K-ER
#8
Moi

Perille tuli ja on tinattuki jo!

Hyvät oli ohjeet.

kiitos!
#9
Otan yhden, prosessori juotettuna.
Jos mahdollista niin kokoamis/käyttöohjeet, helpottaas toiminnan ymmärtämistä.
#10
Olisko Jonnella tarjota mitään servopakettia aloittelevalle harrastelijalle, jolla vois opetella ja rakennella jonkun laitteen ja mikä sille muodostuis hinnaksi, esim 4-akselinen?
#11
Moi!

Ottaisin kans yhden rakennussarjan.
Powered by EzPortal
SMF spam blocked by CleanTalk