Nyt on CNC-foorumin tukeminen helppoa!
Maksu onnistuu PayPalin kautta myös kortilla
Konemies kiittää
Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Aiheet - senaattori

#1
Tervehdys,
onko dokumenttiarkistoon ollut tarjolla materiaalia kun on niin kovin tyhjän näköistä. Koitin vastata siihen ainoaan viestiin mikä siellä oli siinä kuitenkaan onnistumatta.
#2
Oli hyllyssä lojunut jo hetken aikaa uusi 125mm pakka ja kardaaniakselin muutostarve jalosti siitä karapylkkään pyörivän pakan. Ostaa ei tarvinnut kuin 3kpl 6005-2RSH urakuulalaakeria ja pari varmistinrengasta..metalliaihiot löyty nurkista..kustannukset noin 21€...vähän koodirivejä....murtunut teräpala...koekäytön jälkeen Supersiniä pintaan....ja uusi apulaite oli valmis. Ei mitään tähtitiedettä..mutta helpottaa joskus elämää.
#3
Tervehdys,
tietääkö joku, löytyisikö sellaista FABTIA joka ei ole ollut integroituna sorvin ohjausjärjestelmään, vaan pyörisi erillisessä tietokoneessa?
#4
On tässä toista vuotta näprätty sirkeliä jossa menee 600x1200 kaiverruslevy s=6mm max. Ensimmäisiä koesirkelöintejä on tehty ja nyt aloitataan Jonnen kanssa projekti sen varustelemiseksi vasteen ja sirkeliyksikön liikuttamiseksi siten että voi antaa lähtöpaikan, leveyden sekä nopeuden riippuen työstettävästä materiaalista.
#5
VINKKI......
ELFA DISTRELEC myy 3D-Tulostinta (K8200) rakennussarjaa hintaan 499 alv 0%. Nopea ja tarkka, tulostusskoko 20x20x20 cm.
Yhteensopivuus: Win, Mac ja Linux
#6
Ostetaan Bridgeport series1 PISTOPÄÄ ja pieni kulmapää 90

Olisi tarvetta Bridgeportin pistopäälle, sekä pienelle 90 asteen kulmapäälle jossa R8 kartio(käytetään myös tukilaakrin ja tuurnan kanssa.

Katso koko ilmoitus
#7
Muut / Bridgeport / R8
19.02.14 - klo:09:05
Saatiinpa vaan eilen kotia uus perheenjäsen (ainakin Mulle), Toinen bridgeport , kolmen akselin ja porauspinolin mittalaitteilla varustettuna toivottavasti helpottaa elämää, ja eikä tarvi joka pikkuhomman takia vääntää koodia cnc-Bridgelle. ;D
#8
Interface ja PC:t / Arduino tuotteet
05.05.13 - klo:11:44
Hello,
olettekos huomanneet että Elfa Distrelec on ruvennut edustamaan Arduino-tuotteita...
#9
Hyvät ja idearikkaat Uudetvuodet kaikille Foorumilaisille toivottaa Senaattori perheineen....
#10
Muut / Rauhallista Joulua
24.12.12 - klo:11:24
Senaattori perheineen toivottaa kaikille Foorumilaisille Rauhallista ja Lämmintä Joulunaikaa.....
#11
Niin, tässä on se elämäni ensimmäinen Fanuc 6T-koodi. Ajettu 12 kpl pultteja Moc410:stä,,,,,,
#12
Käykääpä katsomassa www.nelosnappi.fi
Tilasin sieltä laatikon pikateräsporia (170kpl),maksoi kotiin toimitettuna alle70€. Ei jäänyt paljon kappalehinnaksi...
#13
Hei, tuntuuko kenestäkään muusta, et tänne kerääntyy "trokareita" bisneksenteko ja rahastus mielessä ja tän foorumin tarkotusperät hämärtyy. Toki on ok. et pistetään tarpeetonta mut hyödyllistä tavaraa kiertoon ns. asevelihinnalla ilman raakaa bisneksentekoa. Pidetään tämä mielessä niin hinnat ei nouse ulkomaailman tasolle ja nekin ketkä eivät pysty isoja summia sijoittamaan hienoon harrastukseen, saavat mahdollisuuden......Tsemppiä kaikille...
#14
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille foorumilaisille.
#15
MATERIAALIN MYYNTILUETTELO 4.12.2012
PATRIA, SASTAMALA
Ensi tiistaina mm.

23 644130 1 kpl Sorvi Mazak Vm.1985

Myynnissä useita tykkejä...jos haluaa vaihtelua.....koneistukseen.. ;)
#16
Olisiko kellään tarvetta laadukkaalle esiasettelulaitteelle, valurautarunkoinen, iso 30, 40 ja 50 kartiot sekä lieriötuurna, paino about 60kg, pysty- ja vaaka-akseleissa mitutoyon digitaalit ja itse mittapäässä 2 kpl mitutoyon mittakelloa.
Jos löytyy kiinnostusta laitan kuvia.
#17
melkein 5-rullaa reiittämätöntä nauhaa...huoltotoimet on alkaneet...ja johdotusta vaille.  :D
kyllä elämä on ihanaa kun cnc-raksuttaa........vaik muija ei sitä aina ymmärrä.
Tästä alkaa kunnon retromeininki kun saa enstex värjättyä öljymusteella nauhan. ::)Siis matriisikirjoittimen nauhan et saa printattua paperille eikä reikänauhaaaaaaaaaaa
#18
Laita joku tiedote, kansasi tarvitsee sinua....... ;)
#19
Toivottavasti pian nämä kyseiset ip-osoitteet saadaan estettyä käyttämästä MEIRÄN  areenaa....... ???
#20
Jätin tarjouksen pienestä säteisporakoneesta ja jos loksahtaa, tuleepi myyntiin ihka-aito USSR pylväsporakone. Paino n.600 kg, konesyöttöjä löytyy, porauspään korkeutta pystyy säätämään hammastanko/veiviyhdistelmällä, t-urapöytä nousee- ja laskee sähköisesti, on muljupumppu ja työvalo. Kone ei ole ollut mikään kiertopalkinto, ostin sen vajaa puolivuotta takaisin kaveriltani joka on ostanut  sen uutena, eikä juurikaan sitä ole käyttänyt. Kuvia pistän ensiviikolla, jos kauppa toteutuu.
MYYTY
Powered by EzPortal
SMF spam blocked by CleanTalk