Kirjoittaja Aihe: Osien leikkaus/jyrsintä alumiinista  (Luettu 564 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Marazo

  • Trade Count: (0)
  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 2
  • Rekisteröitynyt: 27/10/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Osien leikkaus/jyrsintä alumiinista
« : 30.12.18 - klo:21:17 »
Osien leikkaus/jyrsintä alumiinista

Moi,

Tarvitsisin pari pientä aluminiikilkettä. Tekisihän nuo melkein vaikka käsisahalla, mutta kun rouva on sitä mieltä, että ukko voisi tehdä muutakin kuin vain luuhata autotallissa, niin tässäpä olisi jollekulle innokkaalle pieni joululoman puhdetyön paikka.

Siten tuumailin, että semmoinen 7- 10mm alumiini varmaan olisi sopiva materiaali näille. Ei se ole niin justiinsa kun omaan käyttöön tulee. Hiukan pitäisi kuitenkin ulkoilmaa sietää. Koitin vähän raapustella cadilla kuvaa, jossa näkyy mitä olisi tarvis saada. En ole ammattilainen, joten paihoittelut desimaalien määrästä ja muusta epästandardista hötöstä. (plus en nyt sitten tiedä mimmoinen on kenenkäkin jyrsimen tarkkuus, että onko tuommoiset reilun millin materiaalivahvuudet ihan turhia toiveita ylipäänsä)

Eli tuommoinen 35mm putken ympärille kiristettävä kiinnikehässäkkä. Ja siihen tuommoinen "laippa". Se kaiken oikeanpuolimmainen hattu on niinkus sivuprofiili siitä viereisestä jutusta. Laipan pitäisi olla 2mm paksu ja keskiosa sitten mitä matreriaalin vahvuus sitten sattuukaan olemaan. Kiinnikkeen ja laipan reijät mielellään kohdikkain. :)

Kaksi settiä näitä pitäisi saada, että jos komppaatte jämäpalalaatikoista materiaalia niin sen verran pitäisi löytyä.

Yhteyttä voi ottaa täälä foorumilla yksityisviestein, tai varmaan tuolta profiilista joku sähköpostiosoitekin löytyy. DXFn saa toki ja jos siihen tarvitsee jotain muutoksia tehdä, niin tuumaillaan niitä sitten.

Katso koko ilmoitus

 


Powered by EzPortal