Tue foorumia ja varaa lomahotellisi tästä!

Loma-aika on jo lähellä. Onko hotelli vielä varaamatta? Booking.com on paikka, jossa voit varata majapaikkasi peruutusmahdollisuudella ja maksaa vasta saavuttuasi hotelliin.

HUOM! Kun varaat majoituksesi tästä tai muualta foorumin sivuilta, niin tuet foorumin ylläpitoa. Se ei maksa sinulle mitään!


Konemies kiittää!

Kirjoittaja Aihe: Delta Electronicsin CNC-ohjaimet nyt saatavana!  (Luettu 223 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Jonne

  • Trade Count: (1)
  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 654
  • Rekisteröitynyt: 18/12/2006
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Delta Electronicsin CNC-ohjaimet nyt saatavana!

Nyt ne Deltan CNC-ohjaimet ovat tulleet: NC300, NC200 ja Open CNC!

Mallit
NC300 - kaksi- tai yksiosainen ns. perinteinen 3+1 -akselinen CNC-ohjain jyrsimille & työstökeskusille
NC310 & NC311 - kaksiosainen  5+1 -akselinen CNC-ohjain jyrsimille & työstökeskusille
NC200 - 3+1 -akselinen sorveille
Open CNC - 3+1 tai 5+1 -akselinen yleiseen liikeohjaukseen & jyrsintään. Vaatii SVGA-näytön, näppäimistön ja hiiren.
Tulossa keväällä PC CNC - täysin muokattava usean akselin työstöön ja liikeohjaukseen tarkoitettu ohjain, mm. antigouge, RTCP, kinematiikka, jne.CNC-ohjaimen asentaminen ei koskaan aiemmin ole ollut näin helppoa. NC-sarjan ohjaimet käyttävät servo-ohjaukseen Deltan omaa DMCnet-väylää. Servo-ohjaus menee yhdellä CAT6 LAN-kaapelilla Deltan ASDA-A2-F tai ASDA-M-F -käyttöihin, muuta ei tarvita. Servoparametrointi ja (automaatti)-säätö hoidetaan suoraan CNC-ohjaimen näytöltä väylän kautta. Uudet ASDA-A2-F ja ASDA-M-F (kolmelle moottorille) tukevat Deltan 160 000 ppr ja 1 280 000 ppr moottoreita sekä paristovarmennettuja absoluuttienkodereilla varustettuja moottoreita. Lisäksi käyttöissä on ulkopuolisen mittasauvan tulo.

Karaohjaus DMCnet-väylää pitkin karakäytölle tai +/-10V takaisinkytkettynä ohjaimen karaportista. Ohjain osaa kiinteän tapin kiertetyksen kuin karaorientoinnin.

IO:ta löytyy NC3xx-ohjaimen takaa 40/32 pistettä, mutta huippunopeaa sarja-IO:ta käyttämällä voi laajentaa IO:ta yhteensä 256/256 pistettä, niin digitaalista kuin analogista. IO:ta komentaa sisäänrakennettu PLC ja on tuttua Deltan laatua. Avustavat toiminnot löytyvät mm. muuttuvajärjestyksisiin työkalumakasiineihin. PLC osaa kutsua myös suoraan makro-ohjelmia laitteen muistista, esim probelle. PLC on tarvittaessa editoitavissa suoraan ohjaimen näytöltä.

Ulkopuolisen PLC:n, robotin, lisäservon, konenäön tai muun järjestelmän voi liittää ohjaimen takana olevaan RS485-porttiin (protokolla ModBus tai DeltaPLC). Lisäksi ohjaimesta löytävät editoitavat (HMI) näyttölehdet omalla makrokielellä, joihin koneenrakantaja voi lisätä pikatoimminot vaikkapa automaattiselle kappaleen mittaukselle.

Tiedonsiirto käy kätevästi sisäänrakennetun FTP-palvelimen kautta, Deltan ohjain näkyy PC:lle tavallisena verkkolevynä. Muina ohjelman tallennus- ja siirtotapoina USB, sisäinen muisti, CFRAM ja DNC. Ohjelmilla ei ole kokorajoituksia, ohjain osaa ajaa vaikka USB-tikulta suoraan määräämättömän kokoista ohjelmaa. NC-ohjelmakirjasto tukee hakemistoja, voit järjestellä ohjelmat kansioihin tarpeen mukaan. G-koodina Fanuc 0 -yhteensopiva koodi (NC3xx) tai Fanuc 6/10/21 (NC200).

Deltan NC-sarja on täysi teollisuustason tuote, jota testattiin 8 vuotta ennenkuin se julkaistiin Euroopassa. Ohjaimilla ja tarvikkeilla 2 vuoden takuu. Tutustu esitteisiin ja ohjekirjoihin Thelen Techin sivulla: http://www.thelentech.fi/wp/tuotteet/delta-electronics/delta-cnc-ohjaimet/

Ja sitten se hinta: NC200 & NC300 hinnat alkaen ~1900...2800 euron luokassa riippuen versiosta, Open CNC ~1500€ ( +varusteet)! Teen myöhemmin ohjain+servot -paketteja CNC-harrastefoorumilaisille, mutta ennen kuin menet ostamaan mitään "macheja" KYSY HINTAA 8)

Yleinen Excel-laskuri/hinnasto julkaistaan myöhemmin! Jos kiinnostaa tulla katsomaan ohjainta, katso alta numero ja luuri käteen!

Johannes Thelen
THELEN TECH
Kaskikatu 4
15810 Lahti

+358 44 9263 391
johannesthelen@thelentech.com
www.thelentech.comTakaa löytyvät portit DMCnetille, Ethernetille, karalle (takaisinkytketty +/-10V), IO:lle... (Delta Electronics NC300)


Käsipyörällinen NC200P


DMCnet tekee elämästäsi helpompaa


Takaisinkytkentä mittasauvoilta onnistuu suoraan käytöille


IO-kortteja on saatavana useita eri malleja. Kaikki kiinnittyvät suoraan DIN-kiskoon, ei enää irrallisia piirilevyn paloja  ;)


Open CNC on vaihtoehto halpaan liikeohjaukseenUusi ASDA-M-F on kolmen moottorin yhteisservokäyttö. Teho 3x750W tai 3x1.5kW. Voidaan käyttää pienempien moottorien kanssa.Katso koko ilmoitus
« Viimeksi muokattu: 27.04.18 - klo:16:59 kirjoittanut Jonne »
Delta Electronics -tuotteet www.thelentech.fi - Blogi ennenmikrotietokoneita.blogspot.fi

 


Powered by EzPortal