Kirjoittaja Aihe: Maksulliset ilmoitukset foorumilla  (Luettu 20740 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Paikalla Konemies

  • Ylläpitäjä
  • Trade Count: (0)
  • *****
  • Viestejä: 406
  • Rekisteröitynyt: 09/01/2006
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Maksulliset ilmoitukset foorumilla
« : 04.09.14 - klo:21:39 »
Osta ja Myy toiminnon nyt vakiinnuttua suosituksi foorumin osaksi Konemies on ryhtynyt hieman tarkkailemaan niitä ilmoituksia, jotka ovat tuolla ilmaisella harrastelijapuolella. On tullut sellainen käsitys, että tuolla puolella on silloin tällöin ilmoituksia, jotka sääntöjen mukaan kuuluisivat maksullisten ilmoitusten puolelle. Toivottavasti olen kuitenkin tulkinnut tarkkailuni tulokset väärin, kun täällähän on vain rehellistä porukkaa.

Ylläpito kolkuttelee kuitenkin nyt tällä viestillä niiden ilmoittajien omaatuntoa, jotka kenties ovat huomanneet vahingossa säästäneensä muutaman Euron, kun ilmoitus on luiskahtanut kiireessä väärälle osastolle. Asian voi kuitenkin korjata helposti ostamalla Osta ja Myy -toiminnon kautta maksullisiin ilmoituspaikkoihin tarvittavia krediittejä ennen seuraavan ilmoituksen laittoa. Ilmoituksen hinta on todella halpa enkä usko sen kaatavan pientäkään yritystä. Foorumin ylläpidolle niillä Euroilla on kuitenkin iso merkitys.

Ohjeet ilmoitusten jättämiseen ja maksullisuuteen / maksuttomuuteen löytyvät täältä: http://www.cnc-tekniikka.com/CNC-forum1/index.php?topic=6091.0
www.cnc-tekniikka.com on maailman suurin suomenkielinen cnc-tekniikan harrastajien keskustelufoorumi

 


Powered by EzPortal