Kirjoittaja Aihe: Uusi linkkisivu  (Luettu 1825 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Konemies

 • Ylläpitäjä
 • *****
 • Viestejä: 406
 • Rekisteröitynyt: 09/01/2006
  YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Uusi linkkisivu
« : 28.12.13 - klo:12:20 »
Foorumin oheen on perustettu erillinen sivu, johon kerätään taulukkomuotoon linkkejä ja niiden lyhyitä kuvauksia sekä testiostoskokemuksia. Aluksi linkkejä tulee erilaisiin webbikauppoihin muutaman pääkohdan alle ja myöhemmin saattaa tulla jotakin muutakin, kunhan keksitään ja ehditään. Kriteerinä noille kohteille on se, että niistä pitäisi löytyä jotakin teknisesti mielenkiintoista tavaraa tai asiaa tämän foorumin käyttäjille. Konemies pyrkii tekemään noista kohteista testiostoksia, jotka sitten näkyvät raportoituna kyseisten nettikauppojen kohdalla taulukossa. Toivottavaa on, että muutkin foorumilaiset testaavat niitä ja kirjoittavat raporttinsa tapahtumista tähän viestiketjuun. Tavoitteena on siis, että saisimme tänne mielenkiintoisen lisäsivun, jossa olisi sellaisia erikoiskauppoja, joihin ei normaalisti netissä törmää. Erilaiset harrastusaiheiset kaupat tietenkin ovat hyviä ja yhden "yleiskaupan" (DX) jo löysinkin, jossa on mukana laaja Electrical & Tools -osasto.

Linkkisivu on siis osa cnc-tekniikka -sivustoa, mutta se ei ole varsinaisen keskustelufoorumin kanssa yhteydessä. Voidaan sinne tietenkin foorumin puolelta viitata. Linkkitaulukkoon kerätään kohteita foorumin keskusteluista ja muualtakin netistä. Näin saamme hiljalleen kerätyksi yhtenäisen sivun, josta löytyy eri keskusteluissa mainittuja mielenkiintoisia paikkoja. Nythän nuo viittaukset ovat sekaisin pitkin foorumia ja niitä on esimerkiksi satunnaisten vieraiden hankala löytää.

Ensisijainen tarkoitus on siis foorumin palvelun kehittäminen, mutta lisäksi tavoitteena on saada foorumin ylläpitoon hieman lisätuloja niin, että se ei rasita jäsentenkään kukkaroa. Sen takia osa noista linkeistä on affiliate -sopimusten alaisia, joka siis tarkoittaa sitä, että kun kuka tahansa ostaa taulukossa olevan linkin kautta tavaraa, niin foorumin ylläpitoon kilahtaa muutama prosentti provisiota. Prosentit ovat yleensä 1..3% luokkaa. Jos siis haluatte antaa teidän kannaltanne ilmaista tukea foorumille, niin kirjautukaa kauppoihin niiden linkkien kautta, koska se ei ostajalle maksa mitään, mutta saadaan kotiutetuksi rahaa niiltä kaupoilta ;)

Tässäpä tämä juttu. Mutta nyt on teidän vuoronne ehdottaa tähän ketjuun vastaamalla mielenkiintoisia kohteita taulukkoon lisättäväksi. Otan luonnostaan huomioon tämän: http://www.cnc-tekniikka.com/CNC-forum1/index.php?topic=1940.msg9874#msg9874 joten kirjoitelkaapa omia ehdotuksianne sinne. Kommentoikaahan myös tätä ajatusta.

Uudelle Linkkisivulle pääsee tästä

----------
Edit 28.12.: Parempi laittaa ne uudet ehdotukset tuonne samaan paikkaan, jossa on entisiäkin.
« Viimeksi muokattu: 28.12.13 - klo:18:49 kirjoittanut Konemies »
www.cnc-tekniikka.com on maailman suurin suomenkielinen cnc-tekniikan harrastajien keskustelufoorumi

Poissa Tapani Honkanen

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 501
 • Rekisteröitynyt: 08/11/2009
  YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Vs: Uusi linkkisivu
« Vastaus #1 : 28.12.13 - klo:14:53 »
Tuohan kuulostaa, siis näyttää tosi hyvältä. Kiitoksia etukäteen siitä ja muut kiitokset kuluneesta vuodesta takakäteen.

 


Powered by EzPortal