Kirjoittaja Aihe: Tämän keskustelufoorumin ominaisuuksista  (Luettu 2270 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Konemies

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Viestejä: 406
  • Rekisteröitynyt: 09/01/2006
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Tämän keskustelufoorumin ominaisuuksista
« : 10.01.06 - klo:09:54 »
Ohjelma, jonka varassa tämä keskustelupalsta toimii, on paljon käytetty, Internetistä löytyvä ilmaisohjelma - SMF 1.1 RC2. Ohjelman maksuttomuudesta huolimatta ominaisuudet ovat erittäin monipuoliset ja käyttäjiä ympäri maailmaa on varmasti miljoonia - ellei enemmän.

Sivut, siis www.cnc-teknikka.com ja siihen liittyvät sovellukset, kuten tämäkin keskustelufoorumi sijaitsevat eräässä suurehkon kaupallisen Internet-operaattorin palvelimessa, jonka käyttäjiä ovat monet isotkin yritykset. Luotettavuuttakin siis pitäisi löytyä. Viimeisimmän raportin mukaan kyseisen palveluntuottajan palvelimien keskimääräinen uptime-arvo on 99,996%. Ja oman kokemukseni mukaan tämän foorumi-ohjelman käytettävyys ja luotettavuus ovat erittäin hyviä. Ylläpidän yhdessä vaimoni kanssa muutamaa muutakin samaan ohjelmaan perustuvaa foorumia.

Tämän ohjelman käyttö on suomalaisille helppoa, koska erittäin hyvä ja tarkka suomenkielinen käyttöohje löytyy helposti - klikkaa vain yllä olevaa nappia: "OHJE".

Tässä foorumissa ei ole mahdollista kommentoida kommentteja, eli pitkiä puumaisia ketjuja ei pääse syntymään. Sen sijaan kommentit esitetään aina pääaiheeseen - ja tarvittaessa voidaan lainata jotakin kommenttia oman tekstin sekaan. Tällainen tapa ja keskustelun ulkoasu on toisaalta myös selvä - etenkin, kun ylläpitäjä on tehnyt muutamia kiinteitä otsikoita ja niiden alle alaotsikoita.

Tässä foorumissa on myös paljon muita monipuolisia ominaisuuksia, joita kaikkia ei ole otettu ainakaan alkuvaiheessa käyttöön. Siksi käyttöohjeessa on enemmän asiaa, kuin nyt on käytettävissä.

Kaikki Internetin käyttäjät voivat lukea tätä foorumia, mutta vain rekisteröityneet voivat kirjoittaa. Rekisteröityminen tulee voimaan saman tien ilman odotusta eikä rekisteröinnin yhteydessä kysellä turhia asioita. Ennen rekisteröinnin hyväksymistä kuitenkin on syytä lukea rekisteröitymisehdot, joissa muistutetaan muutamista tärkeistä asioista ja erityisesti tähän aihepiiriin sisältyvistä vaaroista. Turvallisuus on tärkein asia, jotta vahingoilta vältyttäisiin.

Toivottavasti totutte tähän ja pääsette varsinaiseen asiaan nopeasti käsiksi. Niin, jos ylhäällä oleva "turha teksti" häiritsee, niin sen saa näkymättömiin yläreunassa olevan kellonajan oikealla puolella olevasta napista. Samoin rekisteröitynyt käyttäjä voi kutistaa keskustelujen pääotsikoista koko asianomaisen keskustelualueen näkymättömiin.
« Viimeksi muokattu: 10.01.06 - klo:16:44 kirjoittanut Konemies »
www.cnc-tekniikka.com on maailman suurin suomenkielinen cnc-tekniikan harrastajien keskustelufoorumi

 


Powered by EzPortal