CNC - Harrastus

CNC-KONEEN KÄYTTÖ => Muut => Aiheen aloitti: 131rally - 02.12.19 - klo:07:30

Otsikko: Mazak VTC-20B ja M-plus tiedonsiirto
Kirjoitti: 131rally - 02.12.19 - klo:07:30
Morjens. Tuli hankittua tuommoinen VTC-20B jossa M-plus. Ankaran sähkövikojen fiksaamisen jälkeen kone on toiminut nyt moitteitta muutaman viikon. Tiedostojen siirto CMTn kautta Mazviewin kanssa tietokoneelle toimii molempiin suuntiin kun siirtelee mazatrol ohjelmia. Ymmärtää myös vanhan T2 aikaisen ohjelman ja muuntaa sen melkoisen onnistuneesti M-plus muotoon. Mutta, nyt kaverini joka ajaa töikseen VTC-200 jossa oli joku win pohjainen, olikohan Fusion, teki minulle camilla ohjelman joka postattiin .eia muotoisena. Mazview ei sitä edes nähnyt ennekuin lisäsin tiedostojen listaan tuon .eia jonka jälkeen sitä voi yrittää siirtää. Mutta Mazak antaa jonkin virheilmoituksen eikä suostu ottamaan vastaan sitä. Mikähän tässä lienee pielessä? Kaverin kone noutaa tiedoston verkkokansiosta eli ei voi verrata mitenkään tähän.
Otsikko: Vs: Mazak VTC-20B ja M-plus tiedonsiirto
Kirjoitti: Snowfly - 02.12.19 - klo:09:10
Aikaa on kyllä kulunut siitä kun viimeksi VTC:tä käyttänyt mutta hämärästi muistelen että Mazview oli vain Mazatrol ohjelmia varten (kun se tekee siinä sen mazatrol konvertoinnin eri versioiden välillä)... EIA/ISO ohjelmia varten siirto tehtiin muistaakseni DNC:llä ja sitä tukevan softan kautta esimerkiksi Cimco Edit...
Otsikko: Vs: Mazak VTC-20B ja M-plus tiedonsiirto
Kirjoitti: 131rally - 21.05.20 - klo:09:17
Nonny. Nyt on tuskailtu isommalla porukalla tätä VTC-20B tiedonsiirtoa. ISO ohjelma saadaan vietyä kyllä keskukseen, mutta muistia on niin vähän ettei mitään "oikeaa" ohjelmaa saa sopimaan muistiin. DNC tiedonsiirtoa taas ei saada toimimaan mitenkään. Antaa aina jonkin herjan kun yrittää ajaa. Onko jollain asetuksia/parametrejä antaa? Nauha-ajona on yritetty.  VTC-20B ja M-Plus.
Otsikko: Vs: Mazak VTC-20B ja M-plus tiedonsiirto
Kirjoitti: Snowfly - 21.05.20 - klo:09:33
Liitätkö postatun koodin camistä tähän... että pystyy näkemään sen koon ja sen muodon...
Lähinnä se että tekeekö posta koodia vituilleen... mikä näkyy helvetin isoina tiedostoina...
Otsikko: Vs: Mazak VTC-20B ja M-plus tiedonsiirto
Kirjoitti: Snowfly - 21.05.20 - klo:09:39
Minkä virheen DNC tiedonsiirto antaa laitatko siitä kuvan...
Se DNC:n laitto ei ole aina niin yksinkertaista kerta, jotta se juttelee oikein se vaatii parametrien vaihtoa tietyissä koneissa...