CNC - Harrastus

CNC-KONEEN SUUNNITTELU, RAKENTAMINEN JA TESTAUS => Ohjausjärjestelmän suunnittelu ja rakentaminen => Ohjausjärjestelmä, ohjauskeskus ja sähköistys => Aiheen aloitti: kasmo - 05.02.18 - klo:21:30

Otsikko: DDCSV1.1 korvaamaan mach3
Kirjoitti: kasmo - 05.02.18 - klo:21:30
Onko kokemuksia tästä purkista
https://www.ebay.co.uk/itm/4-Axis-CNC-Controller-Offline-Stand-Alone-DDCSV1-1-500Khz-G-Code-Replace-MACH3/122386044140?epid=2247695243&hash=item1c7ec6d4ec:g:fsAAAOSwCJRZkW5V
Tarkoitus olisi päästä epävakaasta tietokoneesta ja tai mach3 eroon? En tiedä kumpi takkuaa mutta ei voi luottaa yhtään jyrsimeen ja joutuu kokoajan vahtia konetta.
Vai olisiko muita ideoita korvaamaan mach3 pc setuppi?
Otsikko: Vs: DDCSV1.1 korvaamaan mach3
Kirjoitti: Snowfly - 05.02.18 - klo:21:41
Mikä vika mach3ssa on?
Jos tiedonsiirto sekoilee välistä niin mach3:n pulssi taajuus on liian suuri koneelle todennäköisesti
Otsikko: Vs: DDCSV1.1 korvaamaan mach3
Kirjoitti: kasmo - 05.02.18 - klo:21:51
Joko tietokoneessa tai mach3 vika tai niiden keskenään soveltuvuudessa. Mutta tuntuu olevan epävarmalla pohjalla toiminta. Eli ongelma on sellanen että jos samaa palikkaa teen useamman yleensä auttaa kun sammutan välissä mach3 ja käynnistän uudelleen niin menee taas sama ohjelma läpi.
Jos jättää sammuttamata niin saattaa tehdä sen että mach3 jää jumiin ja alkaa vaan nykimään moottorit jonku sadasosamillin kerrallaan ja ei mene sinne ainakaa mihi pitäs vaan yleensä aina on kappale pilalla.
Yli 30min ohjelmia ei tahdo viittiä edes ajaa kokonaan vaan välissä sammutettava.
Voiko sillon olla vika pulssitaajuudessa?
Otsikko: Vs: DDCSV1.1 korvaamaan mach3
Kirjoitti: Stoppari - 05.02.18 - klo:21:52
Tuo purkki on aika rajoittunut, ei ole kaikkia G-koodeja, ei sovi sorviin, ja ei voi säätää kierroslukuja.
Otsikko: Vs: DDCSV1.1 korvaamaan mach3
Kirjoitti: kasmo - 05.02.18 - klo:21:55
Okei kiitti hyvä tietää. Täytyy varmaan vielä koittaa laittaa uus pc ja mach3 yhistelmä ja saada se luotettavaksi.
Cnc plasmassa toimii hyvin mach3 ja pc yhistelmä mutta jyrsimellä ei jostain syystä. Toisaalta harvemmin plasma leikkaa mitään yli 30min ohjelmia
Otsikko: Vs: DDCSV1.1 korvaamaan mach3
Kirjoitti: Snowfly - 05.02.18 - klo:22:00
Joko tietokoneessa tai mach3 vika tai niiden keskenään soveltuvuudessa. Mutta tuntuu olevan epävarmalla pohjalla toiminta. Eli ongelma on sellanen että jos samaa palikkaa teen useamman yleensä auttaa kun sammutan välissä mach3 ja käynnistän uudelleen niin menee taas sama ohjelma läpi.
Jos jättää sammuttamata niin saattaa tehdä sen että mach3 jää jumiin ja alkaa vaan nykimään moottorit jonku sadasosamillin kerrallaan ja ei mene sinne ainakaa mihi pitäs vaan yleensä aina on kappale pilalla.
Yli 30min ohjelmia ei tahdo viittiä edes ajaa kokonaan vaan välissä sammutettava.
Voiko sillon olla vika pulssitaajuudessa?
Toi nykiminen viittaa siihen osaksi... Toinen asia mihin tuo kaatuminen viittaa on koneen virran säästö asetukset... Eli kovalevy, portit yms menevät virran säästö tilaan...

Itte ajan yli 3h kaiverrus ohjelmia ongelmitta mach3:lla... Ja samanlaisen koneen voit helposti löytää serri romuista kierrätyskeskuksista mitä itse käytän... Samalla koneella pyörii camikin... Joka on taustalla kokoajan päällä (en sammuta sitä ajon ajaksi edes)
Otsikko: Vs: DDCSV1.1 korvaamaan mach3
Kirjoitti: kasmo - 05.02.18 - klo:22:04
Jees no täytyypä koittaa toista tietokonetta ja kattoa vielä noita virransäästö asetuksia jos sillä asettuis ennenku tilaa mitään purkkeja :)