Osien leikkaus/jyrsintä alumiinista


Näytä useampia kuvia
Kuvaus: Moi,

Tarvitsisin pari pientä aluminiikilkettä. Tekisihän nuo melkein vaikka käsisahalla, mutta kun rouva on sitä mieltä, että ukko voisi tehdä muutakin kuin vain luuhata autotallissa, niin tässäpä olisi jollekulle innokkaalle pieni joululoman puhdetyön paikka.

Siten tuumailin, että semmoinen 7- 10mm alumiini varmaan olisi sopiva materiaali näille. Ei se ole niin justiinsa kun omaan käyttöön tulee. Hiukan pitäisi kuitenkin ulkoilmaa sietää. Koitin vähän raapustella cadilla kuvaa, jossa näkyy mitä olisi tarvis saada. En ole ammattilainen, joten paihoittelut desimaalien määrästä ja muusta epästandardista hötöstä. (plus en nyt sitten tiedä mimmoinen on kenenkäkin jyrsimen tarkkuus, että onko tuommoiset reilun millin materiaalivahvuudet ihan turhia toiveita ylipäänsä)

Eli tuommoinen 35mm putken ympärille kiristettävä kiinnikehässäkkä. Ja siihen tuommoinen "laippa". Se kaiken oikeanpuolimmainen hattu on niinkus sivuprofiili siitä viereisestä jutusta. Laipan pitäisi olla 2mm paksu ja keskiosa sitten mitä matreriaalin vahvuus sitten sattuukaan olemaan. Kiinnikkeen ja laipan reijät mielellään kohdikkain. :)

Kaksi settiä näitä pitäisi saada, että jos komppaatte jämäpalalaatikoista materiaalia niin sen verran pitäisi löytyä.

Yhteyttä voi ottaa täälä foorumilla yksityisviestein, tai varmaan tuolta profiilista joku sähköpostiosoitekin löytyy. DXFn saa toki ja jos siihen tarvitsee jotain muutoksia tehdä, niin tuumaillaan niitä sitten.

Ilmoitusta katsoneet: 299
Päättymispäivä: 29.04.19
Ilmoituspäivä: 30.12.18
Aikaa jäljellä: 4 päivää 22 tuntia 39 minuuttia 11 sekuntia
Keskustele ilmoituksesta: Klikkaa tästä

Share

Jäsenen nimi: Marazo
Poissa Poissa
Rekisteröitynyt: 27.10.11 - klo:19:25

Lähetä viesti myyjälle
Katso jäsenen ilmoitukset

Positive Feedback: 0%
Positive Feedback: positive
Neutral Feedback: 0 netural
Negative Feedback: negative
Total Positive Feedback: 0

Submit feedback for Marazo
0 Jäsenet ja 1 Vieras on katsonut tätä ilmoitusta.

Kommentit (0)Powered by SMF Classifieds

Powered by EzPortal